Youth Alpha Ontmoetingskerk (ook voor DOP-jongeren)

Youth Alpha Ontmoetingskerk (ook voor DOP-jongeren)

De Ontmoetingskerk (NGK Hattem) organiseert de komende maanden voor alle jongeren in Hattem en omgeving een Youth Alpha-cursus. Deze cursus gaat op zondag 26 september van start en is ook toegankelijk voor jongeren uit De Open Poort! Deze editie is speciaal gericht op de oudere jongeren, 16+ of begin 20. Elke week eten we een hapje samen, komt er een spreker langs die een thema inleidt en gaan we daarover met elkaar in gesprek. Gezellig en zinvol! Mooi om terug te gaan naar de kern en na te denken over de vraag of je echt je leven mét Jezus wilt leiden, maar net zo goed een mooie kennismaking met het christelijk geloof als je hier nog niet zo bekend mee bent.

Dus BE THE LIGHT en stimuleer jongeren in je omgeving om deel te nemen én hun vrienden mee te nemen! 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=x8LDx64AZps[/embedyt]

Opgeven is niet nodig. De eerste avond begint om 18:30 uur in Zoethout (De Waag 2) en is geheel vrijblijvend bij te wonen. Dus ook jongeren die gewoon eens willen kijken of het wat is zijn meer dan welkom! Spread the word!

Voor vragen kan je terecht bij Herman Geertsma, jongerenwerker in de Ontmoetingskerk, via herman@spreek.info of 06 282 585 26

 

share