‘Zendtijd voor de Kerken’ (RTV Hattem) – Zondag 5 April

‘Zendtijd voor de Kerken’ (RTV Hattem) - Zondag 5 April

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus zijn er geen reguliere kerkdiensten in Hattem. Het programma Zendtijd voor de Kerken wordt zondagmorgen zoals gebruikelijk niet alleen live uitgezonden via de radio, maar ook via tv bij RTV Hattem.

De Open Poort

Zondag wordt om 09.30 uur overgeschakeld naar De Open Poort. Ds. Gijs Bronsveld van de NGK uit Hattem is de voorganger in deze dienst. Klik hier voor de liturgie.

Zondag van 9 tot 12

Het programma Zendtijd voor de Kerken is zondag van 9.00 tot 12.00 uur. De dienst op zondag 29 maart begint om 09.30 uur en is te volgen op RTV Hattem op zowel radio, tv als webstreams. Op zondagavond en woensdagmorgen wordt de radio-uitzending herhaald.

Bidstond
Aansluitend aan deze dienst zal er een bidstond zijn.  Deze bidstond is te volgen via  de internetstream van de Open Poort. Kijkt u op dat moment via RTV Hattem en wilt u graag de bidstond ook live bijwonen ga dan naar de internetstream van de Open Poort.

Wilt U of wil jij graag voor een speciaal persoon of onderwerp laten bidden, geef dit gebedspunt dan door. Noem even kort waar je wilt dat we voor bidden en wat we daarbij mogen benoemen. Het doorgeven van de gebedspunten kan via Whats app of telefoon 06-46530979.

U/jij bent van harte uitgenodigd om mee te kijken en te luisteren naar woorden van hoop en troost.
Tijdens de uitzending is er ook een kindermoment”.

share