Zondag 22 mei: Mission Day !

Zondag 22 mei: Mission Day !

Zondag 22 mei D.V. staat in het teken van onze opdracht (mission) om missionaire kerk te zijn. Kern van die opdracht is het delen van het goede nieuws, dat wij gered zijn, het goede nieuws over hoe Jezus Christus onze relatie met God heeft hersteld. Missionaire kerk gaat niet allereerst over wat wij doen, maar over wat voor ons gedaan is. Dat goede nieuws willen we delen met mensen die God op onze weg brengt, veraf en dichtbij.

Op deze deze Mission Day willen we ons (meer) bewust worden van onze missionaire opdracht. Om ervaringen met elkaar te delen hoe je in jouw leven bezig bent met het delen van dit goede nieuws; het delen van geloof, hoop en liefde.

Om 10 uur is er een kerkdienst in De Open Poort. Deze dienst, waarin ds Almatine Leene voorgaat, is gericht op wat het betekent om missionaire kerk te zijn als gemeente, en wat het betekent voor u/jou persoonlijk.
De dienst zal ook (live!) vertaald worden in het Engels, Oekraïens en Russisch, dus neem gerust gasten mee. De vertaling loopt via de app Telegram.
Meer informatie daarover vindt u hier: www.deopenpoorthattem.nl/hattemchurch

Na de dienst vanaf ca 11:00 uur wordt er in en rond De Open Poort een “missionaire markt” georganiseerd. Hier kunt u kennismaken met verschillende missionaire organisaties en activiteiten.  Hier kunt u ook uw persoonlijke ervaringen delen met elkaar: ervaringen met het delen van geloof, hoop en liefde.

Tijdens deze mission markt is er koffie/thee/limonade en wat lekkers.

En wilt u een gesprekje voeren met Oekraïners maar spreekt u de taal niet? Surf dan eens (ook op uw mobiel) naar Pryv.it.

Er is goed en hoopvol nieuws voor de wereld en dat willen we delen onder Gods zegen!
У світі є хороші та обнадійливі новини, і ми хочемо поділитися нею з Божим благословенням!

Meer info over Mission Day leest u in dit bericht.

share