Open Poort

Buurtkerk

BUURTKERK DE OPEN POORT

Welkom op de webpagina van Buurtkerk De Open Poort!  De Open Poort is de naam van ons kerkgebouw zoals dat sinds 1993 aan de Veldhoeve staat. Net zoals ons kerkgebouw willen wij als kerkelijke gemeente ook graag midden in “onze” buurt en midden in de samenleving staan. En daarbij willen wij jou graag ontmoeten en ons kerkgebouw openstellen voor ontmoeting, gesprek, een kop koffie en diverse activiteiten.
Activiteiten
09
dec
2022
13
dec
2022
14
dec
2022
15
dec
2022


ZELF IETS ORGANISEREN IN DE OPEN POORT?

De afgelopen periode, waarin de corona pandemie een flinke stempel op onze samenleving heeft gedrukt, heeft ook duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om naar elkaar om te zien. Om er voor elkaar te zijn, een gesprek aan te gaan, elkaar te zien en elkaar waar mogelijk te helpen. En dat willen wij zowel binnen als buiten ons kerkgebouw graag doen voor jong en oud.

Mocht u of jij nu zelf een activiteit willen organiseren waarbij ontmoeting en verbinden met elkaar centraal staat neem dan gerust contact met ons op!

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

 
LAATSTE NIEUWS

Warme kamers
Buurtkerk

Warme kamers

De Open Poort zet een aantal malen per week zijn deuren open voor wie behoefte heeft aan een “Warme Kamer”. Daarmee wil de Hattemse kerk mensen helpen die thuis de kachel uit moeten zetten om...

0 / / november 07, 2022
Weg tegels, welkom groen!
Buurtkerk

Weg tegels, welkom groen!

De subsidieaanvraag voor het Groene Icoon is de deur uit. Samen met de Open Poort, Gemeente Hattem, Triada, Waterschap Vallei en Veluwe en buurtbewoners hebben we de afgelopen maanden een ambitieus plan gemaakt voor de...

0 / / januari 06, 2022