Vandaag
Over de Buurtkerk

Jouw buurt, jouw kerk

Welkom op de webpagina van Buurtkerk De Open Poort! De Open Poort is de naam van ons kerkgebouw zoals dat sinds 1993 aan de Veldhoeve staat. Net zoals ons kerkgebouw willen wij als kerkelijke gemeente ook graag midden in “onze” buurt en midden in de samenleving staan. En daarbij willen wij jou graag ontmoeten en ons kerkgebouw openstellen voor ontmoeting, gesprek, een kop koffie en diverse activiteiten.

Samen bidden helpt

Als buurtkerk staan wij voor u klaar. Wij bidden graag met u mee en nemen deze punten mee in onze erediensten. Via onderstaande knop komt u bij een contactformulier en kunt u de punten doorgeven.

Het laatste nieuws

Lees meer

Speelgoedbeurs in de Open Poort Hattem op vrijdag 24 november

Op vrijdag 24 november van 19.00 – 20.00 uur wordt er in de Open Poort een speelgoedbeurs georganiseerd met een ruim assortiment aan speelgoed: van bordspellen tot puzzels, van poppen tot auto’s. Ook merken zoals V-Tech, Lego, Duplo en Playmobil zijn er vaak te vinden. En ook babyspeelgoed wordt aangeboden. En of je nu komt om speelgoed te kopen of verkopen, iedereen is welkom! 

Lees meer

Buurtsoos met imker Jan Mulder

De Buurtsoos in De Open Poort is een niet meer weg te denken fenomeen: wekelijks komen op donderdagmorgen zo’n 25 senioren bij elkaar voor “ontmoeting”. Van 10.00 tot 12.00 uur kan men onder het genot van koffie, thee en iets lekkers met elkaar in gesprek. De toegang is vrij en de versnaperingen gratis. Nieuwe belangstellenden zijn van harte welkom. Men hoeft natuurlijk geen lid te zijn van De Open Poort, iedereen is welkom.

Lees meer

Spreekuur Stichting Welzijn Hattem (SWH)

SWH wil dichter naar de mensen toe komen. Zij heeft een kantoor in de Marke. Dit bevindt zich precies aan de andere kant van Hattem. Door spreekuren te houden in De Open Poort wordt de bereikbaarheid van SWH dus beter. Dit komt vooral mensen ten goede die minder mobiel zijn. Daarnaast heeft SWH ook de ambitie om meer samen te werken met instellingen uit de Stad, in dit geval met De Open Poort.