Handleiding profiel wijzigen

Open Poort Website Ledenvoordeel

Je hebt op dit moment een account voor de website van de Open Poort. Dat heeft z’n voordelen! Na inloggen heb je toegang tot informatie zoals de ledenlijst, allerlei roosters, de zondagsbladen, kerkbladen (ook van de Gasthuiskerk en de Ontmoetingskerk), interne nieuwsberichten, etc.
Deze informatie staat zo op een beveiligd deel van de website en is alleen voor leden van de Open Poort toegankelijk.

Smoelenboek
We zien graag dat je op je “profiel” ook informatie toevoegt over jezelf en je eventuele gezin. Vertel over wie je bent, over je werk, en/of over je rol in de kerk.
Ook is een foto mogelijk. We roepen je op om die vooral toe te voegen! Dan ontstaat als het ware een “smoelenboek”, zodat we elkaar als kerkleden een beetje makkelijker kunnen herkennen. Ook die informatie is alleen voor leden zichtbaar.

Profiel aanpassen

  • Je profiel aanpassen is eenvoudig: ga naar Profiel wijzigen
  • Nu heb je de mogelijkheid een profielfoto, een grote foto, (bijvoorbeeld een gezinsfoto 1000px*455px) en wat extra informatie (max 1000 karakters) te plaatsen. Vertel over wie je bent, over je werk, en/of over je rol in de kerk.

Vergeet niet wanneer je klaar bent op het vinkje (rechts in het scherm) te klikken.

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig bij het inloggen of aanpassen van je profiel? Neem dan even contact op met een van de websitebeheerders: Luuc Teuben (jr) of Harm van Dijk. Per e-mail: website@deopenpoorthattem.nl.