Diensten vanuit de Open Poort

LIVE

We streven ernaar al onze diensten via een live videostreaming uit te zenden. Ook op deze manier bent u van harte welkom in een van onze diensten!

Fijn dat u via kerkTV met ons verbonden bent! KerkTV wordt u aangeboden door De Open Poort.

Er zijn voor de kerk wel kosten aan verbonden. Als u regelmatig kijkt en een gift wilt overmaken als bijdrage in die kosten dan stellen wij dat zeer op prijs.  U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer:  NL47RABO 0325702608 t.n.v Geref. Kerk te Hattem-Noord o.v.v KerkTV.  Ook kunt u geven met de Givt App. Gebruik de QR code op deze pagina om vanuit de Givt app een gift te doen.  Deze giften zijn aftrekbaar van uw inkomstenbelasting.

Alvast vriendelijk dank!

Archief Diensten en privé uitzendingen vanuit de Open Poort

Privé uitzendingen

Bent u / ben jij  lid van de Open Poort en heeft u een account voor de website van de Open Poort dan is er ook de mogelijkheid privé uitzendingen, zoals bijvoorbeeld gemeentevergadering, bij te wonen. Ga doorvoor naar “Mijn Open Poort”en kies voor “KerkTV – besloten“.

 

Terugkijken

Wanneer u een dienst wilt terugkijken ga dan naar Kerkdienstgemist.nl – de Open Poort Hattem

U kunt een gift doen door onderstaande QR code te scannen met de Givt app

App voor je tabloid/telefoon

KIJK & LUISTER
ONDERWEG

Kijk of luister rechtstreeks naar je eigen kerkdienst. Ook opnames zijn direct na de dienst beschikbaar. Handig voor op vakantie, in het ziekenhuis of als je aan huis gebonden bent. Met “Zoeken in de buurt” vind je eenvoudig kerken in de buurt.