dr. Jasper BosmanWat mij heel erg aanspreekt in de Open Poort, is dat deze kerk op een actuele en relevante manier kerk wil zijn in deze tijd.

Het werk als voorganger maakt mij enthousiast: het Woord van God verkondigen, met eerbied voor de bijbel én aandacht voor het hier en nu. God is altijd dezelfde, maar het evangelie moet steeds opnieuw vertaald en toegepast worden.

Samen met Almatine Leene als collega wil ik daar graag op een creatieve manier werk van maken: om jong én oud aan te spreken, te ondersteunen en te helpen, maar ook om als gemeente zichtbaar te zijn voor de mensen om ons heen. Dat is niet alleen de missie van de Open Poort maar ook mijn persoonlijke roeping. Daarom ga ik graag als predikant in de Open Poort aan de slag! 

dr. Jasper Bosman (predikant, de Open Poort)

dr. Almatine Leene


almatine

Foto: Willem Jan de Bruin/EO


Het is voor mij een groot voorrecht om als predikant te mogen dienen in de Open Poort. Ik ben van mening dat ik met mijn gaven, kennis en ervaring een bijdrage kan leveren aan het gemeenteleven waarin we samen God zoeken en lichaam van Christus mogen zijn ook voor onze omgeving.

Een van mijn passies is om over Gods Woord te spreken en dat op een eigentijdse manier te doen. Mijn gedrevenheid en enthousiasme passen naar mijn mening goed bij een gemeente met veel kinderen en jongeren, maar ik houd er ook van om met ouderen in gesprek te gaan. God geeft ons aan elkaar om van elkaar te leren en om in Zijn liefde te delen.

Het is mooi om samen met Jasper Bosman te werken omdat ik geloof dat we elkaar goed kunnen aanvullen en we door onze samenwerking tot zegen mogen zijn voor de gemeente. 

dr. Almatine Leene (predikant, de Open Poort)