Henk Messelink
Mijn naam is Henk Messelink en ik ben dominee.  Ik doe het mooiste werk van de wereld: mensen vertellen over de Here Jezus. Ik ben in 1953 geboren in Enschede en daar ook opgegroeid. Vanaf mijn 18e heb ik theologie gestudeerd in Kampen en  ben in 1978 dominee geworden in Lutten-Slagharen.
In datzelfde jaar ben ik met Nel de Vries  getrouwd. Samen hebben we 7 kinderen gekregen, die allemaal al de deur uit zijn en op de jongste na ook allemaal getrouwd. Inmiddels zijn we de trotse oma en opa van 9 kleinkinderen.

Na Lutten volgde in 1982 IJmuiden, in 1987 Dalfsen, in 1993 Barneveld, in 2001 Zwolle-Zuid en vanaf de zomer van 2013 mag ik dominee zijn in het mooie Hattem. Het mooiste in mijn werk is dat ik mensen tot geloof zie komen of zie groeien in hun geloof en dat heel veel jongeren in de loop van de jaren tot een openlijke  keus voor God zijn gekomen. De belijdenisdiensten zijn ieder jaar weer hoogtepunten.

Naast mijn werk in de gemeente heb ik in het kerkelijk leven verschillende functies gehad; op dit moment ben ik nog (tot 2017) voorzitter van het Deputaatschap Kerkelijke Eenheid. 2016 is het jaar waarin ik de opleiding tot interim-predikant heb gedaan. Hopelijk kan ik daar in de toekomst verschillende gemeenten mee van dienst zijn.  Ik ben God heel  dankbaar dat Hij me tot nu toe heeft willen gebruiken voor de komst van zijn Koninkrijk.  Aan Hem alle eer!

Henk Messelink

Remmelt Knigge